Heinolan lukio siirtyy etäopetukseen 17.3.

Suomen hallitus on päättänyt, että koulujen ja oppilaitosten tilat suljetaan 18.3. – 13.4. väliseksi ajaksi. Heinolan kaupunki on päättänyt, että lukion osalta etäopetus aloitetaan jo 17.3.

Ylioppilaskirjoitukset järjestetään aiemmin ilmoitetun tiivistetyn aikataulun mukaisesti tällä viikolla.

Huomisesta alkaen opettajat toteuttavat opetusta etänä. Lähiopetusta koululla ei ole lainkaan. Lukion työjärjestystä kuitenkin noudatetaan edelleen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opettajat antavat opiskelijoille ohjausta lukujärjestyksen mukaisina ajankohtina. Ohjaus voi tapahtua opettajan valitsemalla tavalla esimerkiksi Wilman viestitoimintoja tai O365:n työkaluja käyttäen.

Opiskeluhuollon palvelut ovat käytettävissä. Yhteydenotto  koulupsykologiin tai kuraattoriin tapahtuu puhelimitse tai Wilman kautta.

Koulun tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti Wilman kautta, joten Wilmaa on syytä seurata tiiviisti.

Ajantasaista infoa koronaviruksen vaikutuksista Heinolan kaupungin toimintaan ja palveluihin saa kaupungin kotisivuilta.