Ylioppilastodistukset toimitetaan postitse

Ylioppilastutkintotodistukset toimitetaan tänä keväänä postitse uusille ylioppilaille. Ylioppilastodistuksen mukaan liitetään myös lukion päättötodistus, todistukset suullisesta kielitaidosta ja luottamustehtävistä, lukiodiplomit sekä tieto mahdollisesti myönnetystä stipendistä tai muusta huomionosoituksesta. Stipendien saajille on lähetyksen mukana ohje stipendin tai muun huomionosoituksen lunastamiseksi. Stipendejä ei lähetetä postitse.

Mikäli ylioppilastodistus ei ole saapunut sinulle postitse kesäkuun ensimmäisen viikon loppuun mennessä, ota yhteyttä lukion koulusihteeriin, p. 044 587 1480.

Perjantaina 29.5. klo 18-19 uusien ylioppilaiden on mahdollista tavata ryhmänohjaajia lukiolla oman aikataulun mukaan ruuhkaa vältellen. Perjantaina ei jaeta mitään todistuksia, mutta jonkin muun mukavan muiston saatat saada mukaasi.

YTL:n tiedote: Todistusten saapuminen lukioihin viivästyy