Lakkiaisiin yksi vieras / ylioppilas

1.6.2021 voimaan tulleet alueelliset yleisötilaisuuksien rajoitukset ovat keventyneet jonkin verran. Uusien suositusten myötä kesäteatterin tilat mahdollistavat yhden vieraan saapumisen juhlaan lakitettavaa kohti. Viranomaiset vaativat jokaista 50 hengen katsomolohkoa varten erillisen sisäänkäynnin, saniteettitilat ja henkilökunnan opastamaan vieraita. Tästä emme voi poiketa ja siksi rajaamme vieraiden määrän yhteen per ylioppilas.

Ylioppilaat tulevat aikaisemman suunnitelman ja aikataulun mukaan porrastetusti Kymenkartanonkadun portista (eli Rantapuiston portista). A ja C ryhmien vieraat tulevat WPK-talon pihaan, jossa opastus istumapaikoille. B:n vieraat saapuvat Ravintola Helin ja Taidemuseon välistä WPK-talon pihaan ja vasemmanpuoleisesta portista polkua pitkin yläkatsomoon. Vieraita varten on paikan päällä opastus. Maskisuositus on edelleen voimassa yleisötilaisuuksissa.

Ainoa käytössämme oleva WC on katsomon alapuolella ja se joudutaan varaamaan ylioppilaille. Muille emme valitettavasti pysty saniteettitiloja tarjoamaan.

Vieraiden toivotaan tulevan paikalle aikaisintaan klo 10.45.