Rajoituksia lukion tapahtumien järjestelyihin

Päijät-Hämeen koronayhteistyöryhmä on eilen julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan alueen koronatilanteen heikentymisestä. Ryhmä esittää aluehallintovirastolle sisätiloissa olevien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten rajoittamista 20 henkilöön. Vastaavasti koronayhteistyöryhmä suosittelee rajoittamaan yksityistilaisuudet 20 henkilöön. Näiden suositusten pohjalta Heinolan opetus- ja koulutuspalveluissa on linjattu Heinolan lukion tilaisuuksien osalta seuraavaa:

3.12. vanhojen tanssien päivänäytös voidaan toteuttaa koulun sisäisenä tapahtumana. Ulkopuolista yleisöä ei voida ottaa tilaisuuteen. Näytös kuvataan ja sitä voi seurata streamina tai katsoa myöhemmin tallenteena.

3.12. vanhojen tanssien illan yleisönäytös perutaan.

3.12. klo 13 lakkiaisjuhla järjestetään noudattaen 20 henkilön yleisörajoitusta. Juhla kuvataan ja koulun väki voi seurata sitä streamina.

17.12. suunniteltu koko koulun puurojuhla perutaan.