Lukiolaisen tietokone ja laskin

Ylioppilaskokeen sähköistyminen, tietokoneella tehtävät kurssikokeet, sähköiset oppikirjat ja esimerkiksi matemaattisissa aineissa käytettävät laskentaohjelmistot tuovat tullessaan uudenlaisia tarpeita opiskelutarvikkeisiin. Tästä syystä kaikilla lukio-opintonsa aloittavilla tulee olla käytettävissään kannettava tietokone.

Ohje lukiolaisen kannettavan tietokoneen ja laskimen hankintaan.

Jukka Kilpisen säätiö on päättänyt avustaa viittä Heinolan lukiossa vuonna 2020 opintonsa aloittavaa opiskelijaa opiskelussa tarvittavan tietokoneen hankinnassa. Avustukset myönnetään opiskelijoiden perheen taloudellisen tilanteen perusteella. Opiskelijat, joille avustus myönnetään, saavat itselleen kannettavan tietokoneen, joka on ylioppilastutkintolautakunnan laitteelle asettamien määräyksien mukainen. Tarkemmat ohjeet avustuksen hakemiseen löytyvät alla olevasta linkistä.

Avustuksen hakuaikaa on jatkettu 10.8.2020 saakka.

Jukka Kilpisen säätiön avustus tietokoneen hankintaan