Opiskelemaan Heinolan lukioon

Pääkuva

Heinolan lukio on perinteikäs mutta ajassa kiinni oleva oppilaitos, jossa opiskelee yli 200 innokasta ja motivoitunutta nuorta. Lukion tehtävä on tarjota opiskelijoille laaja yleissivistys ja hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Sinulla on erinomainen mahdollisuus valita laajasta opintotarjonnasta juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Pystymme huomioimaan yksilölliset toiveesi joustavasti ja tarjoamaan laadukkaan ohjauksen ja tuen opintoihisi.

Heinolan lukiossa voit pakollisten opintojen lisäksi kehittää osaamistasi monella tavalla. Eri oppiaineissa on runsaasti tarjolla syventäviä ja soveltavia kursseja. Meillä voit osallistua erilaisiin projekteihin kiinnostuksesi mukaan sekä tieteiden että taiteiden parissa. Jokaisella meistä on omat vahvuutemme. Tule mukavaan joukkoomme löytämään omasi osaavan ja auttamishaluisen henkilökuntamme tuella!

Kysy lisää opiskelusta

Lisätietoa ja apua kurssivalintojen tekemiseen:
Opinto-ohjaaja Arja Tuusjärvi-Eloranta
arja.tuusjarvi-eloranta@edu.heinola.fi
044 797 7030

Monta hyvää syytä hakea Heinolan lukioon – entisten opiskelijoidemme videoterveiset

23.11.2020

Syksyn 2020 ylioppilasjuhla, uusi osallistumisrajoitus

Syksyn 2020 uusille ylioppilaille järjestetään lakkiaiset perjantaina 4.12. klo 13 WPK-talolla. Koronaepidemian takia asetettujen rajoituksien vuoksi juhlaan paikan päällä voivat osallistua ainoastaan uudet ylioppilaat ja ryhmänohjaajat. Juhla myös striimataan, ja...

13.11.2020

Syksyn 2020 uudet ylioppilaat

Onnea uusille ylioppilaille! Elokankare Matias (kaksoistutkinto) Hartikainen Iida (kaksoistutkinto) Katalkin Noora (kaksoistutkinto) Ratia Riikka Rihia Esmail Sauvala Ida